”Blogi

toipumisesta ja elämästä ja siitä, kuinka jokainen voi muokata huomisensa näyttämään ihan eriltä, kuin eilinen”.

Uusi teksti luettavissa aina muutaman viikon välein! 

 

Kuten moni täällä - ja myös Kimalteen ulkopuolella - tietää, oli päätös lähteä korvaushoitoon se, joka mut lopulta pelasti... ja siksi mä nyt ajattelen, että voisi olla korkea aika kertoa nimenomaan siitä.

Mä en voi väittää, että mun lapsuus olisi ollut huono... varsinkaan, kun on tällä matkalla kuullut paljon niitäkin tarinoita, joissa lapsuuden koti oli täynnä päihteitä, väkivaltaisia vanhempia ja kotietsintöjä.

Koska Kimalteesta on tullut koti niin monelle meistä, joiden ääni ei muuten tunnu tulevan kuuluviin, mulla on viesti kaikille teille, jotka tuntee edes pienen piston sydämessään silloin, kun kävee pysähtymättä apua tarvitsevan ohi.

...pikimusta ja taivaalta tulee lumen sijaan vettä: on se joulufiilis välillä tosi - tosi - kaukana.

Se yksi päivä ajan ja maailmankaikkeuden keskiössä, jota ilman kukaan meistä ei olisi suomalainen: kukaan meistä ei olisi identiteetiltään sodan varjoissa karaistunut, eikä myöskään tuntisi syntymälahjansa kautta luissaan sitä hetkeä, kun vuosi taas kääntyy kohti loppuaan ja jokainen toteaa itsekseen, että #winteriscoming.

Joo… Ainakin mun oma perhe on joutunut läpikäymään aikamoisen myllyn jo pelkästään tässä mun oman eliniän aikana. Me ollaan taisteltu ja voitettu, mutta myös menetetty välillä niin paljon, että sitä väkisinkin miettii, mikä kaikki todella on tällaisen mielipahan arvoista.
Mä olen joskus itse miettinyt sitä, että luultavasti ainakin suurin osa meidän...

Joo kuulkaa: jos ette vielä tiedä, mitä Einstein aiheesta kerran sanoi, käykää äkkiä googlen puolella kääntymässä ja tulkaa sitten takaisin. Nyt on nimittäin käsillä sellainen aihe, että haluan ihan jokaisen ymmärtävän, mistä hulluuden määritelmän perusajatus tulee ennen, kuin me sukelletaan itse aiheeseen.

Te ootte varmaan jo monet huomanneet, että Kimalteen tahti on viime kuukausina hidastunut, ja tekstien tulo ei ole pysynyt annetussa aikataulussa… ja nyt musta tuntuu, että olen sekä selityksen velkaa että itse sellaisessa pisteessä, että tästä täytyy kirjoittaa.


Mä oon siis kohdannut viimeaikoina paljon vaikeuksia elämässäni ja vaikka en voikaan...