”Blogi

toipumisesta ja elämästä ja siitä, kuinka jokainen voi muokata huomisensa näyttämään ihan eriltä, kuin eilinen”.

Uusi teksti luettavissa aina muutaman viikon välein! 

 

Kuinka monta kertaa tekin ootte täällä lukeneet mun rakoilevasta psyykkeestä ja pahasta olosta… ja kuinka monesti mun kohtaama kipu on välittynyt julkaistujen lukujen rivien välistä tavalla, jota on vaikea erehtyä luulemaan miksikään muuksi, kuin vaikeiksi vastoinkäymisiksi.

Millainen on se tarina, jonka sä päättäisit lukea kannesta kanteen, vaikka henki menisi? Mulle itselleni se on se, jonka on itse elänyt, hetkestä hetkeen.

Meistä jokainen on varmasti kuullut sen täysin absurdin (vaikkakin romanttisen ja kutkuttelevankin) väittämän, jonka mukaan aidoilla aatelisilla oli aika paljon meitä muita sinisempää verta… ja että jos haluaa todella kutsua itseään Piritorin (?) kuninkaaksi, niin kyllä on piikin jälkeen paita ihan musteessa.

LUKU 64. ALMA

13.04.2023

Sielu… niin mistä se tulee, ja mihin se lopulta menee? Mistä syntyy ihmisen sisin, ja kuinka paljon on ulkoisten tekijöiden mahdollisuus siihen vaikuttaa.

Elämän kulkua on mahdoton estää, ja kun ongelmat vyöryy meidän yli - yrittäen hukuttaa alleen kaiken elävän – on ainoa vaihtoehto vetää keuhkot täyteen ilmaa ja toivoa, ettei happi lopu kesken.

Mitä jos... mitä jos huumeet olisikin sitä, mitä leffoissa näytetään ja baareissa kaivataan? Mitä jos ne olisikin kaikille yhtä lailla vain nostetta, kultahippuja ja glitteriä.

Me kaikki varmasti jo tähän päivään mennessä tiedetään, että jokainen meistä viestii muutenkin, kuin vain puhumalla... ja erityisesti me - joiden tarpeet ja toiveet on jo liian monta kertaa poljettu arvottomina murskaksi - koetaan usein todella vaikeaksi vaatia ääneen sitä, minkä pitäisi olla automaationa jokaiselle kuuluva oikeus.

Kuten moni täällä - ja myös Kimalteen ulkopuolella - tietää, oli päätös lähteä korvaushoitoon se, joka mut lopulta pelasti... ja siksi mä nyt ajattelen, että voisi olla korkea aika kertoa nimenomaan siitä.

Mä en voi väittää, että mun lapsuus olisi ollut huono... varsinkaan, kun on tällä matkalla kuullut paljon niitäkin tarinoita, joissa lapsuuden koti oli täynnä päihteitä, väkivaltaisia vanhempia ja kotietsintöjä.