Kimalle mediassa

...ja (tietty) myös sen ulkopuolella!

Kimalle alkaa hyvää vauhtia sekä näkymään että kuulumaan muillakin alustoilla, kuin vain täällä: tänne kerään kaiken sen materiaalin, missä Kimalle vaikuttaa, kertoo ja jakaa tietoa <3 


Tämä vaikuttava ja ajatuksia runsaasti herättävä artikkeli julkaistiin alkujaan Image-lehdessä  10. helmikuuta 2023. Sen on kirjoittanut Artemis Kelosaari, joka minutkin haastatteli artikkelia varten juttua kirjoittaessaan. Alla (vain) oma lempikohtani! Koko juttu aukeaa, kun klikkaat tästä.Millainen on naisen asema päihdemaailmassa? Tähän kysymykseen pyrin vastaamaan Irti Huumeista ry:n Huumekulma-keskusteluohjemassa, johon minut kutsuttiin vieraaksi. Katso video alta!


Kimalle.fi sai viime helmikuussa (2023) valtavan kunnian päästä Irti Huumeista ry:n Torstinpäivän webinaariin kertomaan, mitä minä ajattelen siitä, mitä on olla yksin ja hukassa. Päihteet kun ei oo koskaan ketään pelastaneet - mutta yhteistyö on. 

Tämä puheenvuoro on kuvattu vuoden 2022 marraskuussa, Terveysneuvontapäivillä Lahdessa. Iso kiitos Irti huumeista ry:lle kutsusta!


Tämän diasarjan jutut on alunperin julkaistu Kauneus ja terveys-lehdessä, Apu-lehdessä ja Irti Huumeista ry:n Taite-julkaisussa. 

Aloitetaan näistä, uutta materiaalia on jo tulossa <3 

~ Kimalle.fi ~


Onko sulla mielessä joku juttu, johon Kimalteen näkökulma ja sisältö toisi kaivattua väriä ja kokemusta? No nyt on kiva, täytä heti yhteystietosi viereiseen lomakkeeseen, niin otan suhun yhteyttä ihan just ja pikimmiten!