Kimalle mediassa

...ja (tietty) myös sen ulkopuolella!

Kimalle alkaa hyvää vauhtia sekä näkymään että kuulumaan muillakin alustoilla, kuin vain täällä: tänne kerään kaiken sen materiaalin, missä Kimalle vaikuttaa, kertoo ja jakaa tietoa 🩷 


Hei NYT on herkkua tarjolla, sillä vuoden -23 Luovistudion ja Irti Huumeista ry:n nauhoite on vihdoin katsottavissa! Tässä setissä Kimalle.fi kuuluu yhdessä Huudikoutsien Lauran kanssa, ja me puhutaan nuorten avuntarpeesta ja siitä, miten me vahvatkin naiset ollaan tultu - kerta toisensa perään - poljetuksi maahan, suoraan syvimpiin katuojiin... mutta ei turhaan ❤️ klikkaile mukaan alta, nähdään youtubessa!

Koska naiserityinen työote tuntuu olevan tällä hetkellä ansaitusti kaikkien huulilla, oli valtavan suuri kunnia päästä kertomaan omasta kokemuksesta myös EPT-verkoston ehkäisevän päihdetyön viikko -tapahtuman blogiin! 15.11.2023 julkaistun  "Naiset on rautaa"-kirjoitukseni pääset lukemaan klikkailemalla linkkiä, joka löytyy alta. Sinne siis!


Tässä videossa heitellään ilmoille niitä samoja teemoja, joita tullaan käsittelemään 07.11.2023 ehkäisevän päihdetyön viikon webinaarissa! Tule linjoille, mua kuullaan klo. 14.00 :)


Tämä vaikuttava ja ajatuksia runsaasti herättävä artikkeli julkaistiin alkujaan Image-lehdessä  10. helmikuuta 2023. Sen on kirjoittanut Artemis Kelosaari, joka minutkin haastatteli artikkelia varten juttua kirjoittaessaan. Alla (vain) oma lempikohtani! Koko juttu aukeaa, kun klikkaat tästä.Millainen on naisen asema päihdemaailmassa? Tähän kysymykseen pyrin vastaamaan Irti Huumeista ry:n Huumekulma-keskusteluohjemassa, johon minut kutsuttiin vieraaksi. Katso video alta!


Kimalle.fi sai viime helmikuussa (2023) valtavan kunnian päästä Irti Huumeista ry:n Torstinpäivän webinaariin kertomaan, mitä minä ajattelen siitä, mitä on olla yksin ja hukassa. Päihteet kun ei oo koskaan ketään pelastaneet - mutta yhteistyö on. 


Tämä puheenvuoro on kuvattu vuoden 2022 marraskuussa, Terveysneuvontapäivillä Lahdessa. Iso kiitos Irti huumeista ry:lle kutsusta!


Tämän diasarjan jutut on alunperin julkaistu Kauneus ja terveys-lehdessä, Apu-lehdessä ja Irti Huumeista ry:n Taite-julkaisussa. 

Aloitetaan näistä, uutta materiaalia on jo tulossa <3 

~ Kimalle.fi ~


Onko sulla mielessä joku juttu, johon Kimalteen näkökulma ja sisältö toisi kaivattua väriä ja kokemusta? No nyt on kiva, täytä heti yhteystietosi viereiseen lomakkeeseen, niin otan suhun yhteyttä ihan just ja pikimmiten!