AJANKOHTAISTA

Täältä löydät Kimalteen ajankohtaisia uutisia ja muita juttuja, jotka liittyy sinuun, minuun ja kaikkiin muihinkin. Pidäthän siis silmät auki uuden varalta silloin, kun vierailet Kimalteen tiloissa :)

#vaikuttaminenonvoimaa   ja #totuusvapauttaa (8.12.2022)

Kuten tämän aamun postauksissani (ig, fb) lupasin, taitaa aika nyt olla kypsä sille, että Kimalteesta ja minusta kirjoitetut artikkelit Apu-lehdessä, Kauneus ja terveys-lehden Alaston totuus-juttusarjassa ja Irti Huumeista ry:n Taite-julkaisussa nostettaisiin tänne, teidän luettavaksi.

Kimalteessa on siis tänään avattu uusi välilehti "Kimalle mediassa", jonne kerään kaikkea sitä materiaalia, jossa Kimalteen ääni, kokemus ja viesti näkyy, kuuluu ja vaikuttaa.

Hyviä lukuhetkiä teille toivoo,

Metta S. & @kimalle.fi


P.s. uutta juttua pukkaa taas vuodenvaihteen jälkeen :)

UUSIA TUULIA TML-PUOLELLE (8.4 2022)

Sitten, kun se päivä koittaa, jona rohkaiset mielesi ja päätät kirjoittaa omista kokemuksistasi TML-blogiin, voit olla muhun yhteydessä whatsappin kautta numerosta 0456133039. Helppoa? No niin just! Nyt on hyvä aika ottaa yhteyttä, niin pistetään rattaat pyörimään ❤️ 

TYÖT MUUTTUU - MINÄ EN (3.12.2021)


Eli pian on tulossa eteen se hetki, kun mä vähäksi aikaa siirryn syrjään vertaisen hommista: mä lähden hankkimaan itselleni ammattia.


Tämä tarkoittaa siis sitä, että me saatetaan kyllä edelleen törmäillä näiden kuvioiden tiimoilta jatkossakin, mutta vastaanottoa en pidä nyt hetkeen.


Kimalteen rakenne pysyy tietysti myös lähes ennallaan, eli blogia julkaistaan jatkossakin kahden viikon välein ja uusia kirjoittajia etsitään TML:ään edelleen :)


Tämän lisäksi olen tavoitettavissa myös silloin, kun kaipaat puhujaa/kokemusasiantuntijaa tilaisuuteen, koulutukseen tai muuhun hulabaloo-tyyppiseen kokoontumiseen. Ainoa mikä muuttuu on siis se, ettei yksilöaikoja voi enää minulle varata.


Toivottavasti teidänkin loppuvuosi on uutta ja ihmeellistä täynnä, ja jatkatte Kimalteen seuraamista yhtä uskollisesti, kuin tähänkin asti <3


Ootte ihania ja niin hiton tärkeitä!


xx. Metta S. & Kimalle.fi
ETSITÄÄN KIRJOITTAJIA! (08.08.2021)


Kiinnostaisiko sua saada ikioma teksti Kimalteeseen, muiden kaltaistensa rinnalle ja luettavaksi?

Kimalle etsii siis tositarinoita, kokemuksia ja ajatuksenvirtaa, jotka tavalla tai toisella tuo esiin kaikkien meidän yksilöllisyyttä ja sitä voimaa, jota me ei välttämättä tunnisteta aina heti itsekään. Kimalteeseen avataan siis pian ihan uusi välilehti, joka on kokonaan teidän oma!

Onko sulla siis sanottavaa päihteistä, mielenterveydestä tai vaikka läheisen ihmisen kamppailuista? Siinä tapauksessa liity joukkoon, me etsitään just sua!


Ohjeet tulee tässä:


  • Tekstin pituuden saat valita ihan itse, mutta yläraja olisi hyvä pitää kahdessa ja puolessa liuskassa

  • Keksi tarinaan sopiva, hyvältä kuulostava otsikko tekstillesi

  • ... ja ikioma, itse keksitty nimimerkki. Kukaan ei julkaise omalla nimellä, joten mieti asiaa, ja keksi itsellesi taiteilijanimi!

  • Myöskään omakuvaa ei tarvita, mutta toiveena olisi, että nappaisit vaikka naapurin Pihlajasta sellaisen kuvan, joka puhuttelee just sinua. Kuva voi esittää ihan mitä vain, kunhan et itse ole tunnistettavissa siitä (tai kukaan muukaan)

  • Kaiken tämän (kirjoittamisen, ajatustyön ja luovien paussien) aikana olen täysin teidän käytettävissä: tavoitatte minut parhaiten joko FB:ssä (kimalle.fi), sähköpostilla (metta@kimalle.fi) tai Kimalteen yhteystiedot-välilehden Ota yhteyttyä -lomakkeella. Laita viestiä tulemaan samoin tein, niin tiedän, että haluat mukaan!

Olen valmiina auttamaan ja pallottelemaan idiksiä sun kanssa, jotta saadaan sekä sut että sun tarina mukaan Kimalteen toimintaan!


P.S Asuit sitten Helsingissä, Joensuussa tai vaikka Espanjan aurinkorannikolla olet erittäin tervetullut mukaan!

                            LET'S MAKE THIS EPIC!