AJANKOHTAISTA

Täältä löydät Kimalteen ajankohtaisia uutisia ja muita juttuja, jotka liittyy sinuun, minuun ja kaikkiin muihinkin. Pidäthän siis silmät auki uuden varalta silloin, kun vierailet Kimalteen tiloissa :)

Kaipaatko ryhmää syksyyn? 

--->Kalasataman syksyn Teema-ryhmissä tapaat sekä minut, että muita saman asian äärellä olevia (10.8.21)



ETSITÄÄN KIRJOITTAJIA! (08.08.2021)


Kiinnostaisiko sua saada ikioma teksti Kimalteeseen, muiden kaltaistensa rinnalle ja luettavaksi?

Kimalle etsii siis tositarinoita, kokemuksia ja ajatuksenvirtaa, jotka tavalla tai toisella tuo esiin kaikkien meidän yksilöllisyyttä ja sitä voimaa, jota me ei välttämättä tunnisteta aina heti itsekään. Kimalteeseen avataan siis pian ihan uusi välilehti, joka on kokonaan teidän oma!

Onko sulla siis sanottavaa päihteistä, mielenterveydestä tai vaikka läheisen ihmisen kamppailuista? Siinä tapauksessa liity joukkoon, me etsitään just sua!


Ohjeet tulee tässä:


  • Tekstin pituuden saat valita ihan itse, mutta yläraja olisi hyvä pitää kahdessa ja puolessa liuskassa

  • Keksi tarinaan sopiva, hyvältä kuulostava otsikko tekstillesi

  • ... ja ikioma, itse keksitty nimimerkki. Kukaan ei julkaise omalla nimellä, joten mieti asiaa, ja keksi itsellesi taiteilijanimi!

  • Myöskään omakuvaa ei tarvita, mutta toiveena olisi, että nappaisit vaikka naapurin Pihlajasta sellaisen kuvan, joka puhuttelee just sinua. Kuva voi esittää ihan mitä vain, kunhan et itse ole tunnistettavissa siitä (tai kukaan muukaan)

  • Kaiken tämän (kirjoittamisen, ajatustyön ja luovien paussien) aikana olen täysin teidän käytettävissä: tavoitatte minut parhaiten joko FB:ssä (kimalle.fi), sähköpostilla (metta@kimalle.fi) tai Kimalteen yhteystiedot-välilehden Ota yhteyttyä -lomakkeella. Laita viestiä tulemaan samoin tein, niin tiedän, että haluat mukaan!

Olen valmiina auttamaan ja pallottelemaan idiksiä sun kanssa, jotta saadaan sekä sut että sun tarina mukaan Kimalteen toimintaan!


P.S Asuit sitten Helsingissä, Joensuussa tai vaikka Espanjan aurinkorannikolla olet erittäin tervetullut mukaan!

                            LET'S MAKE THIS EPIC!