Haluatko ottaa yhteyttä? Näin se onnistuu:

Onko sulla jotain mielen päällä vai tuntuuko, että on jotain, missä voisin sua auttaa? Jos näin, niin laita sähköpostia tulemaan tai täytä alta löytyvä valmis lomake, niin palaan asiaan heti, kun mahdollista!

Kimalteen lisäksi toimin vertaisena Helsingin kaupungilla Kalasatamassa, Malmilla, Laaksossa ja Vuosaaressa. Livenä pääset mut näkemään mm. Kalasataman Startti-ryhmän kakkoskerralla ja Kalasatamassa Teema-ryhmän toisena vetäjänä! Saat minut kiinni numerosta 0931020749 :)

Sitten, kun se päivä tulee, jona koet tarvitsevasi kohtalotoveria, saat mut kiinni myös sähköpostilla metta@kimalle.fi . Mietitään siis yhdessä, mikä auttaisi just sua, ja tavataan vaikka kävelylenkin kai kahvikupin merkeissä: täällä ollaan, ja ihan just sua varten.


...vai etsitkö ehkä sittenkin kokemusasiantuntijaa puhumaan omakohtaisesta kokemuksesta päihde- ja mielenterveysongemien parissa? Tarvitsetko vertaista pitämään ryhmää kanssasi? Ota yhteyttä sähköpostitse tai alempaa löytyvällä lomakkeella, jotta saadaan homma rullaamaan!