Haluatko ottaa yhteyttä? Näin se onnistuu:

Etsitkö osaavaa kokemusasiantuntijaa puhumaan omakohtaisesta kokemuksesta päihde- ja mielenterveysongemien parissa? Kaipaatko vetäjää ryhmällesi? Onko sulla tulossa joku juttu, joka tarvitsee kipeästi vähän Kimalletta, vai kirjoitatko ehkä julkaisua aiheen ympäriltä.

Oli vastaus mikä hyvänsä, saat muhun yhteyden laittamalla sähköpostia osoitteeseen metta@kimalle.fi, soittamalla numeroon 0415805953 tai alempaa löytyvällä lomakkeella, jotta saadaan homma rullaamaan!

Samat ohjeet pätee myös silloin, kun sulla herää kova halu kirjoittaa omista kokemuksistasi, ajatuksistasi tai näkemyksistäsi Kimalteen TML-blogiin. Saat muhun yhteyden myös Whatsappin kautta. 

Instagramista sekä Facebookista löydät Kimalteen ihan vaan nimimerkillä @kimalle.fi , eli kanavia kyllä löytyy: valitse omasi!

Jos sulla sitten taas on ideoita Kimalteen kehittämiseksi tai toiveita koskien Kimalteen sisältöä, täytä alla oleva yhteydenottolomake: tää paikka on meitä kaikkia varten, joten sunkin toiveet on tärkeä osa Kimalletta ja sitä suuntaa, johon tätä hommaa ollaan kehittämässä <3